Home >> Indian Herbal Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> AYUR CLEANSE 250g INDIAN HERBAL

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

AYUR CLEANSE 250g INDIAN HERBAL

AYUR CLEANSE efect laxativ bland, elimina constipatia, balonarea, flatulenta, senzatia de greutate si disconfort resimtita la nivelul abdomenului.
123,32 RON

 

Descriere produs:

 

AYUR CLEANSE 250g efect laxativ bland, elimina constipatia, balonarea, flatulenta, senzatia de greutate si disconfort resimtita la nivelul abdomenului.
 
 
Ayur Cleanse are efect laxativ bland, elimina constipatia, balonarea, flatulenta, senzatia de greutate si disconfort resimtita la nivelul abdomenului. Nu creeaza dependenta!
 
Este un bun detoxifiant si reintineritor. Are efect natural antioxidant, sustinand buna functionare a sistemului digestiv, respirator, circulator si genito-urinar. Imbunatateste procesele de absorbtie si asimilare a nutrientilor, reducand in mod gradat nivelul colesterolului. Ajuta la eliminarea depositelor de grasime, fiind util celor care vor sa reduca din kilograme.
 
Administrat in mod sistematic, curata colonul, aducand toate beneficiile ce rezulta din aceasta: o digestie mai usoara, o piele mai curata si mai frumoasa, imbunatatirea functiilor organismului si a starii de sanatate in general, intarzierea procesului de imbatranire. 
 
AYUR CLEANSE Indicatii:
 
Constipatie
Acumulare de toxine
Paraziti intestinali
Afectiuni metabolice
Obezitate
 
Recomandam folosirea produsului Ayur Cleanse impreuna cu Digest Complet, datorita actiunii sinergice a celor doua produse.
 
AYUR CLEANSEIngrediente: fiecare 50 g de pulbere contin: Emblica Officinalis (fructe) 10 g, Terminalia belerica (fructe) 10 g, Terminalia Chebula (fructe) 10 g, Cassia angustifolia (frunze) 10 g, Glycyrrhiza glabra (radacina) 8 g, Sare de roca 2 g, procesate in extract apos de Cassia fistula (fructe) Q.S.
 
Doza recomandata pentru consumul zilnic: cate 1-2 lingurite, seara inainte de culcare.
 
AYUR CLEANSE Forma de prezentare: flacoane continand 250 grame pulbere de plante.

 

 

Produse din aceeasi categorie