Home >> Indian Herbal Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> BIOGESIC 200ml INDIAN HERBAL

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

BIOGESIC 200ml INDIAN HERBAL

BIOGESIC calmant, linistitor, ajutand la diminuarea durerilor articulare, menstruale, a migrenelor si nevralgiilor intercostale, reduce tensiunea de la nivelul muschilor, fiind util pentru dimi
60,93 RON

 

Descriere produs:

 

BIOGESIC are un efect calmant, linistitor, ajutand la diminuarea durerilor articulare, menstruale, a migrenelor si nevralgiilor intercostale. 
 
Biogesic este un ulei medicinal, preparat prin procesarea uleiului de susan cu plante alese special pentru efectul lor analgezic (de reducere a durerilor).
 
Are un efect calmant, linistitor, ajutand la diminuarea durerilor articulare, menstruale, a migrenelor si nevralgiilor intercostale. Reduce tensiunea de la nivelul muschilor, fiind util pentru diminuarea crampelor musculare, precum si a spasmelor. Masajul realizat inainte si dupa practicarea unui efort fizic sustinut, previne instalarea febrei musculare.
 
Masajul fruntii si cefei folosind Biogesic reduce durerile de cap provocate de tensiunile aparute la nivelul muschilor cefei, precum si pe cele determinate de expunerea la curenti de aer.
 
Stimuleaza circulatia periferica, fiind de ajutor persoanelor care au frecvent mainile si picioarele reci. Indeparteaza senzatia de tensiune nervoasa.
 
Indicatii:
 
Dureri musculare, articulare, menstruale
Crampe si spasme ale muschilor
Migrene
Nevralgii
Maini si picioare reci
 
Inainte de folosirea uleiului, se recomanda incalzirea usoara, prin scufundarea recipientului in apa calda. 
 
Recomandam folosirea uleiului Biogesic astfel:
- pentru dureri menstruale, simultan cu administrarea produsului Femitone
- pentru dureri articulare, simultan cu administrarea produsului Arto Protect
- pentru migrene, simultan cu administrarea produsului Memo Relax
 
BIOGESIC Ingrediente: Ulei de susan procesat cu: Vitex negundo, Boerhaavia diffusa, Tribulus terrestris, Cyperus rotundus, Plumbago zeylanica, Ricinus communis, Inula racemosa, Cuminum cyminum, Asparagus racemosus, Elettaria cardamomum, Cinnamomum camphora.
 
BIOGESIC Mod de folosire: se masează întregul corp sau doar zona afectată. După 15 minute este preferabil a se realiza un duş sau o baie fierbinte.
 
BIOGESIC Forma de prezentare: recipiente continand 200 mililitri de ulei.

 


 

 

Produse din aceeasi categorie