Home >> Indian Herbal Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> BODY WASH 250g INDIAN HERBAL

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

BODY WASH 250g INDIAN HERBAL

Body Wash sapun uscat reprezinta un amestec de plante special alese pentru proprietatile lor benefice asupra pielii, indeparteaza sebumul, celulelele moarte, bacteriile, praful, fara a provoca
84,87 RON

 

Descriere produs:

 BODY WASH 250g INDIAN HERBAL sapun uscat reprezinta un amestec de plante special alese pentru proprietatile lor benefice asupra pielii

 

Body Wash - sapun uscat reprezinta un amestec de plante special alese pentru proprietatile lor benefice asupra pielii.

 
Avantajul acestui produs este acela ca este un produs 100% natural, nu contine produse sintetice si nici conservanti. Respecta una dintre regulile de baza ale medicinii indiene, conform careia, pentru a avea o sanatate excelenta si pentru a incetini procesul de imbatranire, pe piele trebuiesc aplicate numai substante comestibile.
 
Folosirea sapunurilor obisnuite determina asimilarea prin piele a substantelor sintetice, nesanatoase, pe care acestea le contin. Fiind alcatuit numai din ingrediente naturale comestibile, Body Wash impiedica asimilarea acestor substante in organism si stimuleaza eliminarea toxinelor din tesuturi.
 
Indeparteaza sebumul, celulelele moarte, bacteriile, praful, fara a provoca uscarea pielii. Sustine organismul in procesul de producere a elastinei si colagenului, intarziind astfel imbatranirea pielii si aparitia prematura a ridurilor. Hraneste pielea si previne formarea celulitei.
 
Imbunatateste circulatia sangelui, ajutand astfel la regenerarea mai rapida a celulelor epiteliale. Este indicat a se folosi mai ales de catre persoanele care sufera de afectiuni dermatologice, care au pielea sensibila sau tendinta catre uscare excesiva, descuamare.
 
Body Wash Indicatii:
 
Toate tipurile de piele
Afectiuni dermatologice
 
Pentru a avea o piele sanatoasa, recomandam a se folosi Body Wash concomitent cu administrarea produsului Derma Treat.
 
Body Wash Ingrediente: Hemidesmus indicus, Callicarpa macrophylla, Cyperus scariosus, Terminalia chebula, Emblica officinalis, Terminalia belerica, Vetiveria zizanioides, Acorus calamus, Embelia ribes, Glycyrrhiza glabra, argilă, făină de linte.
 
Mod de folosire: Amestecaţi 5 linguri pulbere de Body Wash cu apă călduţă, până obţineţi o pastă. Aplicaţi pasta pe întregul corp, masând uşor. Dacă doriţi, lăsaţi să acţioneze 5-10 minute, apoi clătiţi. De preferat a se aplica după ce pe întregul corp a fost aplicat, prin auto-masaj, ulei de măsline presat la rece. Nu spumează.
 
Forma de prezentare: flacoane continand 250 grame de pulbere.

 

 

Produse din aceeasi categorie