Home >> Indian Herbal Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> DENTIREN 50g INDIAN HERBAL

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

DENTIREN 50g INDIAN HERBAL

Dentiren pulbere pentru dinti confera o buna igiena si sanatate orala, Elimina mirosul neplacut al gurii conferind o respiratie proaspata, Stimuleaza actiunea glandelor salivare
32,64 RON

 

Descriere produs:

 

DENTIREN 50g INDIAN HERBAL pulbere pentru dinti confera o buna igiena si sanatate orala. Elimina mirosul neplacut al gurii conferind o respiratie proaspata. Stimuleaza actiunea glandelor salivare, conducand astfel la o distrugere mai eficienta a bacteriilor de la nivel bucal.

 
Stimularea functionarii glandelor salivare imbunatateste, de asemenea, digestia la nivelul gurii, datorita enzimelor digestive continute in saliva. Astfel, apare o rafinare a simtului gustativ.
 
Intareste dintii diminuand durerea si sensibilitatea la alimente dulci, reci sau acre. Ajuta la prevenirea aparitiei cariilor.
 
Fortifica gingiile, impiedicand instalarea si recurenta infectiilor, inflamatiilor, ulceratiilor si sangerarilor la nivelul acestora dar si al mucoasei bucale. Ajuta la reducerea gradata a mobilitatii dintilor, simptom intalnit in cazul parodentozei.
 
Deoarece culoarea plantelor incluse in acest amestec nu este alba, Dentiren NU ajuta la albirea dintilor. Pentru aceasta, trebuie sa folositi o substanta naturala cu efect de albire (argila, bicarbonat de sodiu, sare).
 
DentirenIndicatii:
 
Sensibilitate dureroasa a dintilor
Miros neplacut al gurii
Gingivita
Pioree
Sangerari gingivale
Parodontoza
Abces dentar
 
Recomandam a se folosi Dentiren concomitent cu administrarea produsului Osteo Repair, pentru a sustine mai eficient sanatatea dintilor.
 
Dentiren Ingrediente: Emblica officinalis, Terminalia belerica, Terminalia chebula, Saindhava (sare ayurvedică), Operculina turpethum, Cassia angustifolia, Glycyrrhiza glabra, procesate cu Cassia fistula.
 
Mod de folosire: pulberea se aplică pe periuţa de dinţi umezită, după care se periază dinţii. Pentru gingii, se pune pe deget o cantitate mică de Dentiren, apoi se masează blând.
 
Forma de prezentare: flacoane continand 50 grame de pulbere.

 


 

 

Produse din aceeasi categorie