Home >> Indian Herbal Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> FERMIPLUS 200ml INDIAN HERBAL

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

FERMIPLUS 200ml INDIAN HERBAL

Fermiplus efect tonifiant si calmant la nivel muscular, redand tonusul si diminuand contracturile, spasmele si durerile musculaturii. Previne atrofia si degenerarea muschilor
60,93 RON

 

Descriere produs:

 FERMIPLUS 200ml INDIAN HERBAL efect tonifiant si calmant la nivel muscular, redand tonusul si diminuand contracturile, spasmele si durerile musculaturii. Previne atrofia si degenerarea muschilor

 

Fermiplus este un ulei medicinal, preparat prin procesarea uleiului de susan cu plante, respectand o reteta descrisa in tratatul clasic al medicinei traditionale indiene (Ayurveda), numit Asthanga Hridaya. Este special destinat persoanelor care se incadreaza in tipologia Vata (una dintre tipologiile constitutionale descrise in Ayurveda) sau celor care sufera de afectiuni de tip Vata.

 
Astfel, uleiul Fermiplus hidrateaza si hraneste pielea uscata si cu tendinta spre crapare. Masajul sistematic genereaza o stare de confort si de bine interior.
 
Realizat seara, inainte de culcare, asigura instalarea rapida a unui somn profund si linistitor. Diminueaza sensibilitatea nervoasa, fiind foarte indicat persoanelor aflate intr-o stare psihica vulnerabila. Aceasta deoarece intre conditia pielii si starea de spirit exista o legatura foarte stransa. In momentele in care pielea este uscata, organismul resimte o stare de tensiune psihica. Pielea este organul de simt cu cea mai mare intindere din organism iar atunci cand dinspre piele sunt transmise senzatii placute de hidratare si hranire catre sistemul nervos central, atunci acesta se simte revigorat, putand procesa mai eficient informatiile provenite de la celelalte organe de simt.
 
Fermiplus are un efect general revitalizant si regenerant, fiind indicat in cazurile de slabiciune, lipsa a vigorii si energiei, oboseala, anxietate, fragilitatea sistemului osos (osteoporoza).
 
Are efect tonifiant si calmant la nivel muscular, redand tonusul si diminuand contracturile, spasmele si durerile musculaturii. Previne atrofia si degenerarea muschilor. Reduce durerile articulare determinate de uzura lichidului sinovial, prin stimularea refacerii acestuia.
 
Actioneaza eficient in diminuarea simptomelor afectiunilor dermatologice caracterizate prin formarea de scuame si cruste (asa cum se produce, de exemplu, in cazul psoriazisului).
 
Pentru instalarea efectelor descrise mai sus, este necesara realizarea masajului sau automasajului intregului corp, timp de 5-15 minute zilnic, pe o perioada de minim 2 saptamani.
 
Indicatii:
 
Uscaciunea pielii
Insomnie
Stare psihica vulnerabila
Tensiune nervoasa
Oboseala
Slabiciune
Fragilitatea sistemului nervos
Contracturi, dureri si spasme musculare
Artofia si degenerarea muschilor
Uzura lichidului sinovial
Psoriazis
 
Recomandam a se folosi Fermiplus concomitent cu administrarea produsului Vigotone (pentru un efect mai rapid de regenerare si revitalizare), Derma Treat (pentru o mai buna sanatate a pielii) sau Mental Herbal (pentru efectele benefice asupra sistemului nervos).
 
Inainte de folosirea uleiului, se recomanda incalzirea usoara, prin scufundarea recipientului in apa calda.
 
Ingrediente: Ulei de susan procesat cu: Cinnamomum zeylanicum, Sida cordifolia, Tinospora cordifolia, Tribulus terrestis, Withania Somnifera, Cedrus deodara, Ricinus communis, Inula racemosa, Mucuna pruriens, Elettaria cardamomum
 
Mod de folosire: se masează întregul corp sau doar zona afectată. După 15 minute este preferabil a se realiza un duş sau o baie fierbinte.
 
Forma de prezentare: recipiente continand 200 mililitri de ulei.

 

 

Produse din aceeasi categorie