Home >> Indian Herbal Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> STIMULIN 200ml INDIAN HERBAL

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

STIMULIN 200ml INDIAN HERBAL

Stimulin efect de intensificare a caldurii in organism, de accelerare a circulatiei sanguine si a metabolismului
60,93 RON

 

Descriere produs:

 Stimulin este un ulei procesat cu plante incalzitoare, dinamizante, ce au efect de intensificare a caldurii in organism, de accelerare a circulatiei sanguine si a metabolismului. Masajul viguros cu acest ulei ajuta la reducerea excesului de tesut adipos, iar faptul ca optimizeaza circulatia sanguina duce in timp la eliminarea celulitei si redobandirea fermitatii pielii

 

Stimulin este un ulei medicinal, preparat prin procesarea uleiului de susan cu plante, respectand o reteta descrisa in tratatul clasic al medicinei traditionale indiene (Ayurveda), numit Asthanga Hridaya. Este special destinat persoanelor care se incadreaza in tipologia Kapha (una dintre tipologiile constitutionale descrise in Ayurveda) sau celor care sufera de afectiuni de tip Kapha.

Stimulin

Accelerarea metabolismului stimuleaza tesuturile sa elimine apa retinuta in exces. Pentru o mai buna eliminare a apei prin diureza, folositi concomitent produsul Kidney Tone Up.
 
Actioneaza eficient in cazul persoanelor care au mainile si picioarele reci, mai ales in timpul iernii. Reduce edemele, congestiile si inflamatiile. Este indicat a se aplica pe zonele unde exista prurit (macarimi) sau hiperseboree (transpiratie excesiva), pentru diminuarea acestor simptome. Masajul cu Stimulin in zona pieptului este util persoanelor care sufera de tuse, astm, congestie pulmonara, dificultate respiratorie.
 
Efectul stimulent si dinamizant se reflecta si la nivel psiho-mental. Astfel, indeparteaza starile de depresie, letargie, lentoare, lipsa dinamismului si a poftei de viata.
 
Pentru instalarea efectelor descrise mai sus, este necesara realizarea masajului sau automasajului intregului corp, timp de 5-15 minute zilnic, pe o perioada de minim 2 saptamani.
Stimulin
Indicatii:
Stimulin
Raceala
Obezitate
Celulita
Retentie de apa in tesuturi
Congestii
Inflamatii
Prurit
Hiperseboree
Letargie
Lentoare
Lipsa dinamismului
 
Inainte de folosirea uleiului, se recomanda incalzirea usoara, prin scufundarea recipientului in apa calda.
 
A se folosi cu precautie in timpul verii! A nu se folosi de catre persoanele care sufera de hiperaciditate gastrica, hemoragii, febra, sau alergii provocate de caldura!
Stimulin
Ingrediente: Ulei de susan procesat cu: Ocimum sanctum, Zingiber officinale, Piper nigrum, Piper longum, Trachyspermum ammi, Brassica alba, Eugenia cariophyllata, Adhatoda vasica, Cuminum cyminum.
 
 
Mod de folosire: se masează întregul corp sau doar zona afectată. După 15 minute este preferabil a se realiza un duş sau o baie fierbinte.
Stimulin
Forma de prezentare: recipiente continand 200 mililitri de ulei.

 

 

Produse din aceeasi categorie