Home >> Indian Herbal Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> ULTRA CAPILAR 200ml INDIAN HERBAL

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ULTRA CAPILAR 200ml INDIAN HERBAL

Ultra Capilar stimuleaza foliculii pilosi, conferind un par bogat, sanatos si rezistent. Ajuta parul sa creasca mai repede si ii imprima o stralucire intensa. Confera rezistenta firului de par
47,88 RON

 

Descriere produs:

Ultra Capilar stimuleaza foliculii pilosi, conferind un par bogat, sanatos si rezistent. Ajuta parul sa creasca mai repede si ii imprima o stralucire intensa. Confera rezistenta firului de par, diminuand numarul firelor rupte in timpul pieptanarii

 

Ultra Capilar este un ulei medicinal, preparat prin procesarea uleiulurilor de susan si cocos cu plante, respectand formula traditionala ayurvedica numita Neeli Brungadi Taila.

 
Previne formarea matretii datorita efectului hidratant si hranitor asupra pielii capului. Ajuta la mentinerea unui PH optim al scalpului, scazand riscul instalarii vreunei afectiuni dermatologice in aceasta zona.
 Ultra Capilar
Previne albirea prematura a parului si stimuleaza in mod natural repigmentarea, chiar si in cazul in care culoarea nativa s-a pierdut integral. Pentru aceasta, este necesar masajul zilnic al pielii capului, timp de minim 6 luni.
 
Pentru o eficienta maxima, se recomanda masajul pielii capului cu Ultra Capilar seara, inainte de culcare si spalarea parului dimineata. Limitati-va insa la o aplicare de maxim 15 minute pe durata anotimpului rece, sau in cazul in care aveti predispozitia catre sinuzita.
 Ultra Capilar
Ultra Capilar are, de asemenea, un puternic efect hranitor asupra sistemului nervos. Pentru aceasta, masajul capului se poate completa cu masajul intregului corp. Induce o stare de relaxare mentala, calm si multumire. Imbunatateste calitatea somnului.
 Ultra Capilar
Indicatii:
 
Par friabil, lipsit de stralucire, predispus catre cadere masiva
Matreata
Albire prematura
Tensiune nervoasa
Insomnie
 
Inainte de folosirea uleiului, se recomanda incalzirea usoara, prin scufundarea recipientului in apa calda.
 Ultra Capilar
Pentru un par frumos si sanatos, recomandam folosirea uleiului  Ultra Capilar concomitent cu administrarea produsului Hair Stim. Pentru spalarea parului, folositi Hair Wash.
 
Ingrediente: ulei de susan (75%) şi ulei de cocos (25%) procesate cu: Indigofera tinctoria, Eclipta alba, Emblica officinalis, Glycyrrhiza glabra, Barleria prionitis, Nardostachys jatamansi, Hibiscus rosa-sinensis, Vitex negundo, Asparagus racemosus, Bacopa monnieri.
 Ultra Capilar
Mod de folosire: se masează pielea capului sau intregul corp. Se lasa sa actioneze timp de minim 15 minute.
 
Forma de prezentare: recipiente continand 200 mililitri de ulei.

 

 

Produse din aceeasi categorie