Home >> Indian Herbal Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> VIGOTONE 120tb INDIAN HERBAL

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

VIGOTONE 120tb INDIAN HERBAL

Vigotone indicat persoanelor aflate in convalescenta, pentru a se recupera rapid si a reveni la regimul normal de viata. Cei care depun un efort fizic sustinut, inclusiv sportivii,
78,34 RON

 

Descriere produs:

 Vigotone fortifica si energizeaza organismul, creste vitalitatea si tonusul muscular. Hraneste si regenereaza intregul organism, ajutand la mentinerea unei stari excelente de sanatate. Confera un nivel ridicat de energie, de-a lungul intregii zile.

Este indicat persoanelor aflate in convalescenta, pentru a se recupera rapid si a reveni la regimul normal de viata. Cei care depun un efort fizic sustinut, inclusiv sportivii, pot beneficia la maxim de pe urma acestui produs. Sustine dezvoltarea armonioasa a masei musculare.
 
De asemenea, Vigotone este recomandat persoanelor care se simt mai mereu obosite, epuizate, lipsite de energie, apatice. Este binevenit mai ales in timpul primaverii, atunci cand cazurile de astenie au o frecventa marita.  
 
Vigotone
Poate fi administrat copiilor, in perioadele de crestere, pentru o dezvoltare armonioasa a organismului.
 
Incetineste procesele de degenerare neuronala (Parkinson, epilepsie), emaciere (in cazul batranilor) si atrofie musculara.
Vigotone
Indicatii:
Vigotone
Oboseala
Surmenaj
Convalescenta
Astenie
Lipsa tonusului muscular
Degenerarea organismului
Atrofie musculara
Consumptie (tuberculoza)
Emaciere
Degenerare neuronala (Parkinson, epilepsie)
Vigotone
Recomandam folosirea produsului Vigotone impreuna cu Chyavanprash datorita actiunii sinergice a celor doua produse.
 
Vigotone
Ingrediente: Withania Somnifera (radacina) 100 mg, Pueraria tuberosa (radacina) 100 mg, Asparagus racemosus (radacina) 100 mg, Asparagus adscendens (radacina) 100 mg, Acacia Arabica (rasina) 50 mg, Asteracantha longifolia (seminte) 50 mg, Procesate cu extract apos de: Myristica fragrans (seminte) Q.S., Sida cordifolia (radacina) Q.S., Apium graveolens (fructe) Q.S., Cinnamomum zeylanicum (scoarta) Q.S., Cinnamomum camphora (frunze) Q.S., excipienti: stearat de magneziu, guma acacia.
Vigotone
Doza recomandata pentru consumul zilnic: cate 2 tablete, de 2-3 ori pe zi, administrate de preferat cu lapte, miere sau unt clarifiat.

 

 

Produse din aceeasi categorie