Home >> Biofarm Produse farmaceutice > suplimente naturale >> CAVIT JUNIOR IMUN 20tb masticabile BIOFARM

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CAVIT JUNIOR IMUN 20tb masticabile BIOFARM

Alimentatie dezechilibrata, lipsa apetituiui alimentar (inapetenta); absorotie deficitara de vitamine de exemplu în timpul tratamentelor cu antibiotice; toate stariie care necesita un consum mai mare
12,35 RON

 

Descriere produs:

CAVIT JUNIOR IMUN, Alimentatie dezechilibrata, lipsa apetituiui alimentar (inapetenta); absorotie deficitara de vitamine de exemplu în timpul tratamentelor cu antibiotice; toate stariie care necesita un consum mai mare de vitamine si calciu (sarcina, alaptare, convalescenta, efort fizic si/sau intelectual intens); oboseala excesiva, senzatia de lipsa de energie, scaderea atentiei si a concentrarii; supliment vitaminic, în special în timpul iernii si primaverii.


Recomandari CAVIT JUNIOR IMUN:  Tabletele masticabile Cavit Junior Imun ofera necesarul zilnic de vitamine si minerale, esentiale pentru functionarea organismului în cele mai bune conditii. Asocierea echilibrata sustine dezvoltarea armonioasa a întreguiui organism, mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor, contribuie la îmbunatatirea poftei de mâncare si întretine starea generala de bine.

Vitaminele din complexul B sunt necesare pentru functionarea normala a nervilor, a inimii si vaselor de sânge precum si a tubului digestiv (stomac, ficat, intestine). Vitamina C creste rezistenta la infectii. Are rol protector asupra vaselor de sânge si ajuta la cresterea absorbtiei fierului. Vitamina D2 favorizeaza absorbtia calciului si fixarea lui în oase. Calciul întareste oasele si contribuie la buna functionare a muschilor.

Combinatia de vitamine si minerale care se completeaza reciproc ajuta întregul organism sa se dezvolte sanatos, plin de energie. Echinacea este folosita înca din cele mai vechi timpuri pentru tratarea diverselor infectii si pentru întarirea sistemului imunitar. În zilele noastre extractul de Echinacea purpurea este cunoscut si pentru efectele benefice pe care le aduce în caz de gripa, raceala si oboseala cronica.


Administrare CAVIT JUNIOR IMUN
:  -Copii 1-6 ani: 1 tableta pe zi (sau conform recomandarii medicului).
                                                                     -Copii 7-14 ani: 1 tableta de 1-2 ori pe zi (sau conform recomandarii medicului).


Compozitie
CAVIT JUNIOR IMUN :  Vitamina A acetat (Acetat de retinol 1500000 Ul/g) 0,60 mg; vitamina C (Acid ascorbic) 60,00 mg, vitamina E (Acetat de a-tocoferil) 5,00 mg, vitamina B. (Clorhidrat de tiamina) C,50 mg, vitamina (Riboflavina) 0,60 mg, vitamina B, (Clorhidrat de piridoxlna) 0,60 mg, vitamina B12 (Ciancobalamina) 0,001 mg, vitamina D (40000 Ul/mg) (Ergocalciferol) 0,0056 mg, extract uscat de Echinacea purpurea 100,00 mg, gluconat de calciu 181,90 mg, pantotenat de calciu 5,00 mg, acid nicotinic (Vitamina PP) 3,00 mg, betacaroten 0,40 mg, biotina (Vitamina H) 0,010 mg, acid folic 0,10 mg

Excipienti: zahar, baza grasa, lapte praf, vanilina.


Prezentare
CAVIT JUNIOR IMUN : Cutie de carton cu 4 blistere a cate 5 tablete masticabile.

Producator CAVIT JUNIOR IMUN
: BIOFARM

         

Cumpara           Produs              Livrare            Garantat
Fara griji        Original              la usa                100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid : 9 lei in Bucuresti sau 19,90 lei in tara .
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie