Home >> Damar General Trading Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> CR-BALSAM JIVOKOST CU TATANEASA,ALOE SI RASINA DE MUMIE 75ml DAMAR

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CR-BALSAM JIVOKOST CU TATANEASA,ALOE SI RASINA DE MUMIE 75ml DAMAR

CR-BALSAM JIVOKOST CU TATANEASA,ALOE SI RASINA DE MUMIE 75ml DAMAR se poate utiliza ca supliment in arsuri, degeraturi, rani purulente, inflamate si infectate.
37,15 RON

 

Descriere produs:

 CR-BALSAM JIVOKOST CU TATANEASA,ALOE SI RASINA DE MUMIE 75ml DAMAR se poate utiliza ca supliment in arsuri, degeraturi, rani purulente, inflamate si infectate, iritatii ale pielii, bataturi si crapaturi ale pielii.

 

 

Proprietati:

CR-BALSAM JIVOKOST CU TATANEASA,ALOE SI RASINA DE MUMIE 75ml DAMAR
Crema-balsam JIVOKOST cu tataneasa, aloe vera si rasina Mumie – Prof. Dr. Marioara Godeanu se poate utiliza ca supliment in arsuri, degeraturi, rani purulente, inflamate si infectate, iritatii ale pielii, bataturi si crapaturi ale pielii.
 
Se poate utiliza ca adjuvant in dureri si afectiuni articulare (reumatice), in flebite, varice, ulcere de gamba si ulcere varicoase. Se recomanda ca adjuvant pentru tulburarile irigatiei sanguine a picioarelor, in tratamentul suplimentar sau postoperator al fracturilor.
 
Mod de administrare:

CR-BALSAM JIVOKOST CU TATANEASA,ALOE SI RASINA DE MUMIE 75ml DAMAR
Se realizeaza aplicatii locale de 2-3 ori pe zi la nivelul zonelor afectate. In caz de necesitate, zona afectata se va bandaja. Dupa absorbtie crema se poate aplica din nou.


 

 

Produse din aceeasi categorie