Home >> Damar General Trading Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> EXTRACT PURIFICAT DE RASINA MUMIE 60tb DAMAR

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

EXTRACT PURIFICAT DE RASINA MUMIE 60tb DAMAR

Imunostimulator, stimuleaza diviziunea limfocitelor T si a limfocitelor B, detoxifiant, elimina reziduurile si toxinele din organism.
41,51 RON

 

Descriere produs:

EXTRACT PURIFICAT DE RASINA  MUMIE 60tb DAMAR


Rasina Mumie este cunoscuta si utilizata cu succes in tratarea a peste 50 de afectiuni de aproximativ 3000 de ani. Aceasta rasina se gaseste in muntii Podisului Tibet si Pamir, la inaltimi de peste 2000-5000 de metri. Se prezinta sub o forma vascoasa avand culoarea brun inchis si un gust amar. Rasina Mumie este cunoscuta sub diverse denumiri: nectarul muntilor, mumio, balsam de munte, sucul stancilor, ulei de munte, sangele muntilor, etc.
 
Efecte:
 imunostimulator, stimuleaza diviziunea limfocitelor T si a limfocitelor B
 detoxifiant, elimina reziduurile si toxinele din organism
 tonic si energizant puternic
regenerant si intineritor
 influenteaza pozitiv functionarea sistemului nervos si endocrin, sistemului osos, sistemului respirator si cardiovascular, sistemului urinar si reproducator si a intregului tub digestiv.
 
Mod de administrare:
 Pana la 70 kg - 0, 2 gr. de 1-2 ori pe zi
 Pana la 80 kg - 0, 3 gr. de 1-2 ori pe zi
 Pana la 90 kg - 0, 3-0, 4 gr. de 1-2 ori pe zi
 Peste 90 kg - 0, 5 gr. de 1-2 ori pe zi
Pentru copii cu varsta intre 3 ani si 12 ani doza zilnica este 0, 1gr. de 1-2 ori pe zi.
Se poate inghiti cu apa plata, lapte, suc natural, ceai, miere.
 
Contraindicatii:
Este contraindicat femeilor gravide si celor care alapteaza, copiilor in varsta de pana la 3 ani. Este contraindicat consumul de alcool in perioada tratamentului.
 
Mod de prezentare:
Plic cu 5g xtract purificat de rasina de Mumie

Compozitie:
In compozitia sa intra un intreg complex de la 25 pana la 40 de substante organice si minerale: produsele de descompunere a compusilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acid benzoic, oxalic), aminoacizi (fenilalanina, alanina, arginina, tirozina, lisina, serina, valina, metionina, glicina, acid aspartic, acid glutamic) si alti acizi, terpenoide, steroizi vegetali, vitamine din grupa B si P, fragmente de molecule polifenice si alti compusi, si de asemenea macro- si microelemente: calciu, magneziu, natriu, potasiu etc


 

 

Produse din aceeasi categorie