Home >> Damar General Trading Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> LOTIUNE MALAVIT 30ml DAMAR

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

LOTIUNE MALAVIT 30ml DAMAR

Acnee, amigdalita, arsuri, artroza, bronsita, bursita, candidoza genitala, clamidioza, degerari, dureri de cap si de dinti...
38,60 RON

 

Descriere produs:

LOTIUNE MALAVIT 30ml DAMAR 


INDICATII pentru Lotiune Malavit
acnee, amigdalita, arsuri, artroza, bronsita, bursita, candidoza genitala, clamidioza, degerari, dureri de cap si de dinti, dureri musculare, escare, endocervita, entorse, eroziuni ale colului uterin, febra musculara, faringita, fracturi, furunculoza, gripa, hematoame, herpes facial si genital, hiperhidroza, igiena intima la barbati, infectii cu ureaplasma, Intepaturi de insecte, iritatii ale gAtului, laringo-traheita, leziuni minore, luxatii, micoza interdigitala, nevralgie, nevrita, otita, otolaringita, paradontoza, In perioada de Inainte de Intreruperea artificiala a sarcinii si de introducerea de contraceptive uterine, In perioada prenatala, pneumonie, rinita, risc de avort spontan, scabie, stomatita, tendovaginita (cu exceptia proceselor degenerative ale tesuturilor), In tratarea ranilor, traumatisme, vaginita bacteriana, vAnatai, vegetatii veneriene, vestibulita, virusul encefalitei de capusa, vulvovaginita
COMPOZITIE pentru Lotiune Malavit
ulei de cedru Siberian
ulei de germeni de grau
extract uleios de Aloe Vera
extract uleios de ginseng
rasina mumie
ACTIUNI pentru Lotiune Malavit
proprietati antiseptice, antibacteriene, antivirale, antifungice, analgezice, antiedematoase, dezodorizante
ULEI DE CEDRU SIBERIAN
imbunatateste mobilitatea articulatiilor
favorizeaza sinteza tesutului conjunctiv
dezvolta tesutul osos
influenteaza pozitiv circulatia sanguina
stimuleaza hematopoeza
regleaza presiunea arteriala
ULEI DE GERMENI DE GRAU
regleaza tensiunea arteriala
ajuta la restabilirea musculaturii persoanelor In vArsta, influentAnd reglarea cresterii celulelor si prevenind ca acestea sa devina cancerigene
EXTRACT ULEIOS DE ALOE VERA
antiinflamator, emolient, cicatrizant, antibacterian, antiseptic, dezinfectant, detoxifiant
accelereaza si normalizeaza metabolismul
stimuleaza regenerarea celulara si a tesuturilor
regenereaza vilozitatile intestinale
strabate toate cele 7 straturi ale pielii
contine agenti antiseptici si analgezici, vitamine, enzime, minerale
EXTRACT ULEIOS DE GINSENG
fortifica organismul prin reducerea oboselii si extenuarii
Imbunatateste circulatia sanguina
este un tonic general extrem de eficient
RASINA MUMIE
se gaseste In muntii Podisului Tibet si Pamir, la Inaltimi de peste 2000-5000 de metri
se prezinta sub o forma vAscoasa avAnd culoare brun Inchis si un gust amar
este cunoscuta sub diverse denumiri: balsam de munte, sucul stAncilor, ulei de munte, sAngele muntilor
UTILIZARE pentru Lotiune Malavit
ACNEE (COȘURI, COMEDOANE). Se aplica Malavit nediluat pe suprafata afectata de 2-5 ori pe zi.
AMIGDALITA. Se clateste cavitatea bucala cu Malavit diluat In apa In proportie de 1:10 pAna la 1:100 de 3-4 ori pe zi.
ARSURI, DEGERARI, ESCARE, HEMATOM, TRATAREA RANILOR, TRAUMATISME, VANATAI.
Se aplica pe zona afectata o compresa din tifon cu Malavit diluat In apa plata In proportie de 1:2 – 1:5 . Se acopera cu o folie de plastic si un tifon elastic timp de 2-3 ore. Procedeul se realizeaza de 2-3 ori. Solutia de Malavit nu se va aplica pe zone sAngerAnde ale pielii.
ARTROZA, BURȘITA, NEVRALGIE, NEVRITA, TENDOVAGINITA ( CU EXCEPȚIA PROCESELOR DEGENERATIVE ALE ȚESUTURILOR). Se frictioneaza zona afectata cu Malavit nediluat. Pe portiunea respectiva se aplica o compresa din tifon si se acopera cu o folie de plastic si o patura sau haina termo ( care Incalzeste) Intre 20 min. si 2-3 ore.
BRONȘITA, GRIPA, PNEUMONIE. Se face gargara cu Malavit diluat In apa plata : Intre 2 si 10 picaturi la 100 ml apa. Se frictioneaza zona gAtului si a pieptului cu Malavit nediluat. Se picura In nari Malavit diluat In apa plata In proportie de 1:100. Se maseaza zona lombara (proiectia rinichilor) cu Malavit nediluat.
CANDIDOZA GENITALA, CLAMIDIOZA, INFECȚII CU UREAPLASMA, ENDOCERVITA, EROZIUNI ALE COLULUI UTERIN, PERIOADA DE INAINTE DE INTRERUPERE ARTIFICIALA A SARCINII ȘI DE INTRODUCEREA DE CONTRACEPTIVE INTRAUTERINE, PERIOADA PRENATALA, RISC DE AVORT SPONTAN, VAGINITA BACTERIANA, VEGETAȚII VENERIENE, VESTIBULITA, VULVOVAGINITA (LA GRAVIDE).
Pasul 1: Se realizeaza bai locale vaginale (extern) cu o solutie de Malavit In proportie de 2 lingurite la 200 ml. apa timp de 3-5 min.
Pasul 2: Se realizeaza spalaturi cu irigator In proportie de 2 lingurite la 200 ml. apa.
Pasul 3: Se introduce adAnc In vagin un tampon moale Imbibat cu Malavit In proportie de 2 lingurite la 200 ml. apa timp de 2-5 ore, apoi se scoate.
Se realizeaza 10 astfel de proceduri.
DURERI DE CAP (CEFALEE). Se frictioneaza zonele dureroase ale capului cu Malavit nediluat. Daca durerea de cap are drept cauza o afectiune respiratorie acuta, urmati tratamentul de la p.iritatii ale gAtului.
DURERI DE DINÈšI, PARADONTOZA.
a) Se clateste cavitatea bucala cu Malavit diluat In apa plata : 5-10 picaturi la o cana de apa de 2-5 ori pe zi.
b) Se aplica pe dinti tampoane umezite In solutie de Malavit si glicerina In proportie de 1:2 sau 1:2
ENTORSA, LEZIUNI MINORE, LUXAÈšII. CAt mai repede posibil, fara a fi nevoie de comprese reci, se pune pe zona afectata un pansament bine Inmuiat cu Malavit, apoi o compresa de plastic si tifon elastic timp de 2-3 ore. Procedeul se repeta de 2-3 ori pe zi.
FEBRA MUSCULARA. Se frictioneaza zona afectata cu Malavit nediluat.
FARINGITA, LARINGO-TRAHEITA. Se clateste cavitatea bucala cu Malavit diluat In apa In proportie de 1:10 pana la 1:100 de 3-4 ori pe zi. Se face gargara cu Malavit diluat In apa plata : Intre 2 si 10 picaturi la 100 ml apa. Se frictioneaza zona gAtului si a pieptului cu Malavit nediluat.
FRACTURI. Se introduce sub atela sau ghips 10-20 ml de Malavit de 1-2 ori pe zi timp de 3 zile. Dupa scoaterea ghipsului se realizeaza procedeul de la punctul entorse.
FURUNCULOZA. Se aplica Malavit nediluat pe suprafata afectata de 2-5 ori pe zi.
HERPES FACIAL, HERPES GENITAL. Se aplica Malavit diluat In apa plata In proportie de 1:100 pe suprafata afectata de 2-5 ori pe zi.
HIPERHIDROZA (TRANSPIRAÈšIE EXCESIVA AXILE, MAINI, PICIOARE). Se pun comprese cu Malavit nediluat pe portiunea In cauza timp de 30 min. Se realizeaza de 1-2 ori.
IGIENA INTIMA LA BARBAÈšI: Se spala zona genitala cu o solutie de Malavit de 2 lingurite la 200 ml. apa timp de 1-2 min.
INÈšEPATURI DE INSECTE. Se pun comprese cu Malavit nediluat pe locul Intepaturii timp de 7-10 min. Se realizeaza de 3 ori pe zi.
INFECÈšII ALE GATULUI, IRITAÈšII ALE GATULUI. Se face gargara cu Malavit diluat In apa plata : Intre 2 si 10 picaturi la 100 ml apa. Se frictioneaza zona gAtului si a pieptului cu Malavit nediluat. Se picura In nari Malavit diluat In apa plata In proportie de 1:100.
MICOZA INTERDIGITALA. Se pun comprese Intre degete cu Malavit nediluat si extract purificat de rasina Mumie In parti egale timp de 10 min. Procedeul se realizeaza de 1-2 ori.
OTITA. Se picura Malavit diluat cu apa plata In proportie de 1:10 pAna la 1:100 (individual) de 6-8 ori pe zi.
OTOLARINGITA. Se clateste cavitatea bucala cu Malavit diluat In apa In proportie de 1:10 pana la 1:100. Preventiv, se recomanda ca acest procedeu sa fie realizat mai ales toamna si primavara.
RINITA. Se picura In nari o solutie de Malavit diluat In apa plata In proportie de 1:100 de 3-4 ori pe zi timp de 10 zile.
SCABIE. Se pun comprese cu Malavit nediluat pe zona afectata timp de 7-10 min. Se realizeaza de 3 ori pe zi.
SINUZITA. Se spala sinusurile nazale cu Malavit diluat In apa In proportie de 1:100 timp de 10 zile de 3-6 ori/zi.
STOMATITA.
a) Se clateste cavitatea bucala cu Malavit diluat In apa plata : 5-10 picaturi la o cana de apa de 2-5 ori pe zi. Sau
b) Se frictioneaza mucoasa cavitatii bucale cu tampoane umezite In solutie de Malavit si glicerina In proportie de 1:2 sau 1:2
AMBALAJ
30ml
 


 

 

Produse din aceeasi categorie