Home >> Damar General Trading Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> EXTRACT PURIFICAT DE RASINA MUMIE CU GINSENG 30cps DAMAR

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

EXTRACT PURIFICAT DE RASINA MUMIE CU GINSENG 30cps DAMAR

EXTRACT PURIFICAT DE RASINA MUMIE CU GINSENG 30cps DAMAR Ajuta la reducerea durerilor si inflamatiilor articulare, Elimina toxinele si radicalii liberi.
25,07 RON

 

Descriere produs:

EXTRACT PURIFICAT DE RASINA MUMIE CU GINSENG 30cps DAMAR Ajuta la reducerea durerilor si inflamatiilor articulare, Elimina toxinele si radicalii liberi.

 


EXTRACT PURIFICAT DE RASINA MUMIO CU GINSENG 30 CAPSULE

-DAMAR

-Descriere Extract Purificat de Rasina Mumie cu Ginseng 0.2gr *30cps

-Peste 25 de substante organice si minerale.

-Util in peste 50 de afectiuni.

-Tonic si regenerator de exceptie.

-Ajuta la reducerea durerilor si inflamatiilor articulare.

-Favorizeaza refacerea cartilajului articular.

-Elimina toxinele si radicalii liberi.

-Mareste rezistenta la infectii.

-Produs disponibil sub forma de tablete si capsule.

-Extract purificat de rasina Mumie cu Ginseng - prof. dr. Marioara Godeanu este un complex naural cu efecte sinergice, care inglobeaza intr-un singur produs proprietatile imunomodulatoare, tonice si regeneratoare ale rasinei Mumie si proprietatile bio si imunostimulatoare, antitoxice, antibiotice si antivirale ale propolisului.

-Prin asocierea rasinei Mumie cu propolis este potentata actiunea sinergica a tuturor principiilor bioactive prezente in cele doua componente in lupta impotriva diverselor afectiuni.

-Rasina Mumie este cunoscuta si utilizata de aproximativ 3000 de ani in peste 50 de afectiuni. Aceasta rasina se gaseste in muntii Podisului Tibet si Pamir, la inaltimi de peste 2000-5000 de metri. Se prezinta sub o forma vascoasa, avand culoarea brun inchis si un gust amar. Rasina Mumie este cunoscuta sub diverse denumiri: balsam de munte, sucul stancilor, ulei de munte, sangele muntilor, etc.

-Ginsengul (Panax Ginseng) este cunoscut de peste 7.000 de ani fiind, datorita proprietatilor sale, una dintre cele mai studiate plante medicinale din lume. Ginseng-ul este o specie perena, din familia Araliaceae, specifica zonelor impadurite din munti si dealuri inalte. Planta creste spontan sau se cultiva in China, Coreea, Hong Kong, Japonia, Siberia


 

 

Produse din aceeasi categorie