Home >> HERBAGETICA > suplimente naturale >> MAGNEZIU ORGANIC 80cps HERBAGETICA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

MAGNEZIU ORGANIC 80cps HERBAGETICA

MAGNEZIU ORGANIC 80cps HERBAGETICA Antispastic, Vitaminizant, Tonic cardiac, Normalizeaza glicemia
46,42 RON

 

Descriere produs:

 MAGNEZIU ORGANIC 80cps HERBAGETICA 

 

 

 

Antispastic

Vitaminizant
Tonic cardiac
Normalizeaza glicemia
 
Acțiuni:
Antispastic general, antispastic bronsic, favorizeaza asimilarea calciului si consolidarea oaselor, vitaminizant B1, B2, B3, B5, B6 si B7, impiedica formarea calculilor renali, normalizeaza tensiunea arteriala, tonic cardiac, antiaritmic, normalizeaza glicemia, anxiolitic, stimuleaza fertilitatea, favorizeaza asimilarea potasiului si a fosforului.
 
Indicații (în baza studiilor științifice recunoscute internațional):
MAGNEZIU ORGANIC 80cps HERBAGETICA
Se utilizează ca adjuvant în:
diabet
hipertensiune, aritmie cardiaca
deficit de magneziu, calciu, potasiu, fosfor in organism
infertilitate la bărbați
constipatie
concentrare dificila, tulburari de somn, nervozitate, apatie
osteoporoza, tulburari de ciclu menstrual
sarcina, alaptare
astm
predispozitie spre calculoza renala
crampe musculare, dureri lombare (lombosciatica)
anxietate, atacuri de panica
 
Magneziul este un metal alcalin, identificat pentru prima oară în anul 1755 de catre savantul englez Joseph Black.
MAGNEZIU ORGANIC 80cps HERBAGETICA
Numele sau vine din limba greacă, Magnesia fiind numele unei regiuni din Tessalia.
 
Aceasta substanta alcalina are un rol extrem de important in dezvoltarea animalelor si a plantelor, intervenind in foarte multe reactii fiziologice vitale, cum ar fi metabolismul zaharurilor, grasimilor si proteinelor, activitatile enzimatice, excitabilitatea neuromusculara, permeabilitatea celulara, coagularea sanguina etc.
 
Corpul unei fiinte umane de varsta adulta contine aproximativ 25 grame de magneziu, din care mai mult de 50% se gaseste in oase, 25% in tesutul muscular, restul se repartizandu-se in inima, ficat, rinichi, tubul digestiv si in plasma.
 
O cantitate infima de magneziu se afla in sangele nostru, dar aceast are un rol extrem de important pentru functionarea organismului, care in absenta acestui mineral constitutiv are intra efectiv in colaps.
 
DIFERENȚA DINTRE MAGNEZIUL ORGANIC ȘI ALTE FORME DE MAGNEZIU;
Fiind un mineral atât de important, magneziul a fost transformat rapid în medicament, el fiind obținut atât prin procese de sinteză, cât și prin extracție naturală.
MAGNEZIU ORGANIC 80cps HERBAGETICA
Diferența între magneziul de sinteză și cel organic este însă mare, în primul rând din punctul de vedere al eficienței terapeutice.
 
Magneziul de sinteză este obținut ca produs secundar în procesele industriale de obținere a unor metale, fiind mai greu asimilat de organism și nu are decât o parte dintre efectele terapeutice ale magneziului natural.
MAGNEZIU ORGANIC 80cps HERBAGETICA
Magneziul natural este extras din apa marii, de unde se obtine prin filtrari succesiv, resultand un cocktail de oxid, clorura, sulfat si hidroxid de magneziu, amestecate in proportiile lasate de natura.
 
Pentru a deveni viu sau, cu alte cuvine organic, magneziul marin este amestecat si cu un alt produs 100% natural remarcabil: drojdia de bere, a carei “armata” impresionanta de vitamine din complexul B fac magneziul asimilabil si ii dau calitatile terapeutice scontate
 
DEFICITUL DE MAGNEZIU ÎN ORGANISM:
S-a obiectivat prin numeroase studii medicale că, atunci cand organismul se confrunta cu deficit de magneziu, apar diverse tulburari, unele dintre ele extrem de grave.
 
Primele simptome ale lipsei acestui mineral sunt: durerile de cap, de stomac, crampele musculare, rigiditatea in zona gatului.
MAGNEZIU ORGANIC 80cps HERBAGETICA
Atunci cand exista un teren deja sensibil, lipsa magneziului se manifesta si prin anxietate, atacuri de panica, nervozitate si un comportament agitat.
 
Odata cu atacurile de panica si anxietatea pot aparea si alte simptome mai grave precum frica de spatii deschise, agorafobia, si insomnii.
MAGNEZIU ORGANIC 80cps HERBAGETICA
Lipsa magneziului din organism afecteaza si sistemul nervos periferic, lucru manifestat prin amortirea mainilor si picioarelor.
 
Cel mai periculos este deficitul acestui mineral pentru bolnavii cardiaci, la care bataile inimii devin neregulate, capacitatea de efort scade, tensiunea arteriala devine oscilanta, crescand riscul de infarct miocardic.
 
Uneori, lipsa magneziului din organism poate duce si schimbari de comportament: persoanele care de obicei sunt relaxate si increzatoare devin tensionate, nervoase si pesimiste.
 
De multe ori, cei care au un nivel scazut de magneziu in corp au o pofta nebuna de ciocolata.
 
Femeile pot experimenta schimbari ale ciclului menstrual. Atat barbatii, cat si femeile devin mult mai apatici, in special daca printre simptome se intalnesc si atacurile de panica.
 
COMPOZITIE:
Magneziu marin (un amestec natural de oxid de magneziu, clorura de magneziu, sulfat de magneziu, hidroxid de magneziu, toate extrase din apa marii, cu un total de cu 55% magneziu) – 192 mg
Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) uscată și inactivată pulbere – 157 mg
Capsula tare de gelatina.
Fiecare capsula contine 100 mg. de magneziu.
MAGNEZIU ORGANIC 80cps HERBAGETICA
Administrare:
Fiecare capsula contine 100 mg. de magneziu, iar dozele recomandate sunt:
 
Copii 4-8 ani:
1 capsula/zi;

Copii 9-14 ani:
2 capsule/zi;

Femei:
3 capsule/zi;

Femei insarcinate sau care alapteaza:
4 capsule/zi;

Barbati:
4 capsule/zi.
MAGNEZIU ORGANIC 80cps HERBAGETICA
Precautii si contraindicatii: 
Supradozarea poate produce diaree, oboseala si iritabilitate

 

 

Produse din aceeasi categorie