Home >> Fette Pharma - Cosmetice Naturale - Germania > Dermasel - Sare de baie cu uleiuri esentiale de la Marea Moarta >> SARE DE BAIE DE LA MAREA MOARTA+ULEI DE BAIE CU IASOMIE

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SARE DE BAIE DE LA MAREA MOARTA+ULEI DE BAIE CU IASOMIE

SARE DE BAIE DE LA MAREA MOARTA+ULEI DE BAIE CU IASOMIE 400gr+20ml Dermasel Germania
18,00 RON

 

Descriere produs:

 SARE DE BAIE DE LA MAREA MOARTA+ULEI DE BAIE CU IASOMIE

 

 

DERMASEL - EXCLUSIV are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific. 
 
Extracte de flori de Iasomie atent selectionate, bogate in uleiuri nutritive din plante si minerale pretioase de la Marea Moarta stimuleaza hidratarea naturala a pielii, protejandu-i tonusul si conferind o catifelare de invidiat.
O experienta unica de ingrijire a pielii, imbogatita cu un parfum captivant si delicat de iasomie, creat de cele mai vestite parfumerii din Grasse – zona de sud a Frantei, exclusiv pentru Dermasel!
 
Florile de Iasomie au fost printre cele mai importante componente datorita aromei lor in producerea parfumurilor fine de-a lungul secolelor.
Extractia de esente pretioase si de uleiuri esentiale ale florilor de Iasomie este un proces foarte complex si scump: aproximativ o tona de flori de iasomie trebuie sa fie procesate pentru a produce un kilogram de ulei de iasomie pur.
Parfumul incantator de extract de iasomie este recunoscut in aromoterapie pentru efectul sau relaxant, expectorant, antidepresiv si cu proprietati stimulante.
 
Uleiul de Floarea-soarelui de cea mai inalta calitate cosmetica sprijina procesul de hidratare al pielii, conferindu-i totodata finete si catifelare.
Sarurile de la Marea Moarta in forma cristalina si naturala, pastreaza umiditatea celulara si prin compozitia sa minerala naturala, tonifica pielea, redandu-i fermitatea atat de necesara.
Utilizare: Imprastiati sarea de la Marea Moarta in apa clocotita din cada de baie. Apoi adaugati apa rece pana ce temperatura apei ajunge la aprox.37 grade Celsius.
Turnati in mod uniform aditivii pentru baie, apoi amestecati. Timp recomandat pentru baie: 15 minute.
 
Prezentare: 400g sare de baie de la Marea Moarta + 20 ml aditivi speciali cu iasomie

 

 

Produse din aceeasi categorie