Home >> Fette Pharma - Cosmetice Naturale - Germania > Dermasel - Sare de baie cu uleiuri esentiale de la Marea Moarta >> Sare de baie cu rol activ de incalzire (Rozmarin, Camfor, Eucalipt)Dermasel

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Sare de baie cu rol activ de incalzire (Rozmarin, Camfor, Eucalipt)Dermasel

Sare de baie cu rol activ de incalzire are la baza sarea originala de la Marea Moarta, ajuta la inlaturarea tensiunii musculare, rol decontractant si previne durerile musculare
18,50 RON

 

Descriere produs:

 SARE DE BAIE DE LA MAREA MOARTA+ULEI DE BAIE CU ROL ACTIV DE INCALZIRE (ROZMARIN, CAMFOR, EUCALIPT, MENTA)

DERMASEL - SPA are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific. 
 
In societatea de astazi, activitatile sportive si de fitness sunt elemente cheie ale unui stil de viata pe care toata lumea si-l doreste.
Dupa o plimbare prin parc, dupa un meci interesant sau un antrenament excesiv, corpul, cu toate acestea, are nevoie de caldura si relaxare profunda, cu rol regenerant, in cel mai bun mod posibil.
 
Ofera o caldura placuta dupa ce faceti sport, ajuta la inlaturarea tensiunii musculare, rol decontractant si previne durerile musculare.
O minunata baie cu un parfum delicat si efect maxim conferit de uleiul de Rozmarin, Camfor, Eucalipt si ulei de Menta, armonios combinate cu efectul relaxant al sarii de la Marea Moarta, incheie o zi activa, intr-un mod perfect.
 
Sarurile de la Marea Moarta in forma cristalina si naturala, pastreaza umiditatea celulara si prin c
ompozitia sa minerala naturala, tonifica pielea, redandu-i fermitatea atat de necesara.
Testat dermatologic.
Utilizare: Imprastiati sarea de la Marea Moarta in apa clocotita din cada de baie.
 
Apoi adaugati apa rece pana ce temperatura apei ajunge la aprox.37 grade Celsius. Turnati in mod uniform aditivii pentru baie, apoi amestecati. Timp recomandat pentru baie: 15 minute.
 
Prezentare: 400g sare de baie de la Marea Moarta + 20 ml aditivi speciali cu rol de incalzire

 

 

Produse din aceeasi categorie