Home >> Mer-Co Produse farmaceutice > Ulei bio >> ULEI DE COCOS VIRGIN BIO 200ml MER-CO

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ULEI DE COCOS VIRGIN BIO 200ml MER-CO

ULEI DE COCOS VIRGIN BIO 200ml MER-CO Ingrijirea pielii si parului!
31,92 RON

 

Descriere produs:

ULEI DE COCOS VIRGIN BIO 200ml MER-CO Ingrijirea pielii si parului!



Uleiul de cocos este extrem de preţios şi multilateral folosit pentru piele, buze, ten sau scalp. Se absoarbe rapid, lasă pielea mătăsoasă, este noniritant, potrivit şi pe pielea copiilor

Descriere si recomandari
Palmierul de cocos sau cocotierul este un arbore tropical care creşte în înălţime până la 30 m, are frunzele lungi, penate, de 4-5 m lungime şi produce fructe tot anul. Nucile de cocos ajunse la maturitate sunt decojite, pulpa albă este apoi tăiată în bucăţi mai mici care se pun la uscat pentru ca o parte din apă să se evapore.

hidratează şi înmoaie pielea
emolient
hrănitor şi protector al pielii
calmant
favorizează vindecarea pielii afectate de răni uşoare
odorizant plăcut
nutritiv capilar

Recomandări ulei de cocos
catifelarea şi hidratarea pielii de orice tip
tenul deshidratat
îngrijirea pielii iritate
îngrijirea pielii lipsite de elasticitate
buze uscate şi crăpate
mâncărimi, piele deranjată
hrănirea părului, îngrijirea scalpului
condiţionarea părului buclat, rebel
prepararea uleiurilor de bronzaj sau reparatoare după expunerea la soare

Recomandari:ULEI DE COCOS VIRGIN BIO 200ml MER-CO
aplicat pe piele ca atare sau inclus în compoziţii cosmetice ca ingredient
recomandat pentru toate grupele de vârstă şi pentru toate tipurile de piele

aplicat imediat după duş sau baie formează un strat protector, izolează în piele umiditatea, reface filmul hidrolipidic

aplicaţia externă regulată de ulei de cocos ameliorează simptomele eczemelor

util în micoze la mâini şi picioare împreună cu uleiuri esenţiale specifice
ca deodorant împreună cu un ulei esenţial adecvat pentru cei cu transpiraţia acidă, prin aplicare sub braţ a câteva picături sau cu recipient tip deo-roll, fără să blocheze transpiraţia ca atare sau amestecat cu alte ingrediente cosmetice, protejează părul si pielea de la uscare precum şi de efectele nocive ale razelor solare buzele uscate şi crăpate pot fi remediate prin aplicarea câtorva picături de ulei de cosos pur sau amestecat de exemplu cu propolis, uleiuri esenţiale şi diverse extracte

pentru pielea întărită se aplică prin frecare coatele, genunchii sau călcâiele uscate

înainte de şamponare aplicaţi câteva picături pe scalp şi masaţi timp de câteva minute

ca mască de păr după spălarea părului, se aplică o cantitate suficientă care să acţioneze pe timpul nopţii sub un prosop care acoperă tot capul şi părul.

Spălaţi părul dimineaţa.

masajul cu ulei de cocos mayam ajută la îndepărtarea stresului şi la relaxare, combinat cu uleiuri esenţiale specifice şi după preferinţe

Se poate asocia:
cu ulei neem, shea şi jojoba pentru îngrijire şi hrănire capilară
cu ulei esenţial de geraniu pentru păr uscat
cu unt de shea şi ulei esenţial de tea tree pentru dermatite şi eczeme
cu alte unturi exotice cum ar fi cel de mango pentru unturi bogate de corp
cu extract de vanilie bourbon pentru masaje exotice

Păstrare:
fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină, în recipientul original. Se poate păstra la frigier.


 

 

Produse din aceeasi categorie