Home >> Mer-Co Produse farmaceutice > Ulei bio >> ULEI NEEM BIO 10ml MER-CO

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ULEI NEEM BIO 10ml MER-CO

acnee, eczeme, furunculoze, psoriazis, herpes, scabie, arsuri, răni diverse, negi, erupţii cutanate, caderea parului, matreata, tratamente gingivale
5,51 RON

 

Descriere produs:

Ulei de neem  (Azadirachta indica, fam. Meliaceae ) - ulei obţinut prin presare la rece din fructe si seminte de neem .

Este hidrosolubil, putand fi amestecat foarte bine cu apa sau in solutii apoase.

Administrare Ulei de neem  :

- intern : 1-2 picaturi de 3 ori/zi, intr-o lingurita cu miere sau de ulei gras (masline, floarea-soarelui)  

- extern: se foloseşte ca adaos in diverse produse cosmetice sau medicinale, dupa caz, in proporţie de 5-20%. Se poate utiliza si pur, aplicat local pe piele, pentru cine  tolereaza mirosul.

este folosit si pentru tratamentul gingival ( in special paradontoza) dupa spalarea dintilor cu pasta de dinti se clateste gura circa 1 minut dupa care se arunca amestecul (operatia se face dimineata si seara)

Recomandarea noastra este sa il amestecati in proportie de 1 la 5 adica la 10 ml de ulei de neem adaugati 50 ml de ulei de masline extravirgin si pentru a indeparta mirosul neplacut al amestecului puneti 5 picaturi de ulei esential de portocale, grapefruit sau lamaie (citricile sunt foarte bune si pentru tratamentul pielii).

Compozitie Ulei de neem  : Ulei volatil de neeem obţinut prin presare la rece din fructe şi seminţe de neem.

Indicatii Ulei de neem   : Antibacterian (eficacitate testată ÎN VITRO contra Pseudomonas aeruginosa, Staphilococcus aureus, Escherichia coli, Proteus spp, Klebsiella, etc.) antiviral, puternic antifungic, antiseptic, antiparazitar, regenerarant, calmant, emoilent, restaurează elasticitatea pielii, insectifug general demonstrat pentru peşte 400 de specii de insecte, ierbicid şi insecticid pentru uz casnic, veterinar şi forestier. Nu este toxic pentru speciile cu sânge cald!

Ulei de neem  este util ca adjuvant in caz de: - infectii cutanate bacteriene, fungice - afecţiuni dermatologice: acnee, eczeme, furunculoze, psoriazis, herpes, scabie - arsuri (inclusiv a celor provocate de soare) - răni diverse, negi, erupţii cutanate - piele infectată - afecţiuni reumatismale – caderea parului, matreata - piele uscata, crapata sau deteriorata - eliminarea parazitilor intestinali - infecţii intestinale (enterite, diaree, dizenterie) - malarie.

Ca insectifug: cateva picaturi intr-o lotiune sau ulei repelent pentru a descuraja insectele

Pentru animale de casa: ca unguent in procent de cca. 25% sau inclus în sampon 5-10%. Nu este toxic chiar daca animalul isi linge blana sau pielea.

Ca pesticide : 1 litru de apa calda, o lingura de sapun lichid (poate fi preparat din fulgi de săpun neutru sau de menaj), 10 ml ulei de neem . Se pulverizează pe frunzele şi trunchiul plantelor şi pe sol odata pe saptamana. Daca ploua, se repeta operatiunea. Solutia este pentru prevenţie. Nu ucide instantaneu insectele deja stabilite pe plante, dar va respinge depunerea altora.

Neem-ul previne dezvoltarea larvelor, respinge afidele, acarienii şi diverşi gândaci. Nu afecteaza fluturii, buburuzele sau albinele.

Contraindicatii Ulei de neem  :

Precauţii: Pentru cine nu suportă mirosul, acesta va trebui combinat cu alte uleiuri vegetale şi/sau uleiuri esenţiale de citrice sau mentă. Atenţie, a nu se depăşi doza zilnică!

Ambalare ulei de neem : 10 ml
Producator ulei de neem : Herbavit


 

 

Produse din aceeasi categorie