Home >> Medica Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> CA MG ZN SELENIU 60 CPS MEDICA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CA MG ZN SELENIU 60 CPS MEDICA

CA MG ZN SELENIU 60 CPS MEDICA Calciul favorizeaza absorbtia fierului, combate insomnia, fortifica oasele, dentitia si sistemul nervos.
29,00 RON

 

Descriere produs:

 

CA MG ZN SELENIU  60 CPS MEDICA Calciul favorizeaza absorbtia fierului, combate insomnia, fortifica oasele, dentitia si sistemul nervos.

 

 

 

 

Recomandari:  CA MG ZN SELENIU  

Osteomineralizant, antiaging, antidepresiv, biocatalizator. Calciul favorizeaza absorbtia fierului, combate insomnia, fortifica oasele, dentitia si sistemul nervos. Deficitul de calciu duce la aparitia rahitismului, scade rezistenta la stres, favorizeaza aparitia alergiilor, inflamatiilor si a crampelor musculare. Magneziul este indispensabil functionarii eficiente a sistemului nervos, a musculaturii si a sistemelor enzimatice, deoarece participa la metabolismul glucidelor, lipidelor, acizilor nucleici si al proteinelor. Asigura buna functionare a aparatului cardiovascular, fiind un factor protector impotriva infarctului miocardic. incetineste procesele de imbatranire si stabilizeaza nivelul sangvin al colesterolului. Magneziul asociat cu calciul combate starile depresive si stresul. Zincul controleaza si regleaza procesele metabolice, activitatea enzimelor si mentine integritatea celulelor. intra in componenta multor enzime de importanta vitala , care catalizeaza multe reactii biochimice. Este indispensabil in biosinteza proteinelor si implicit a acizilor nucleici (ARN si ADN). Participa la sinteza insulinei. Are un rol important in mentinerea echilibrului acido-bazic. Intervine in dezvoltarea si maturarea aparatului reproducator (are efecte benefice in anumite tipuri de sterilitate), cat si in activitatea prostatei.

Seleniul este o componenta esentiala a enzimei glutation-peroxideaza cu actiune importanta impotriva radicalilor liberi. Acesti sunt produsi de organism in urma proceselor metabolice sau ca urmare a expunerii la diversi factori favorizanti (tutunul, radiatiile, poluarea, alcoolul, anumite medicamente si alimente).

 

Indicatii:CA MG ZN SELENIU

Tetanie calcipriva, rahitism, stres, stari depresive, disfunctii sexuale (sterilitate), afectiuni ale prostatei, prevenirea bolilor in care sunt implicati radicalii liberi (afectiuni cardiovasculare, oftalmologice, reumatis-male).

Compozitie: CA MG ZN SELENIU   

Calciu Natural 0.250g/cps;

Lactat de Magneziu 0.080g/cps;

Sulfat de Zinc 0.005 g/cps;

Seleniu organic 0.050g/cps.

Asocieri:   CA MG ZN SELENIU 

Antioxidant: Antioxidant;

Osteomineralizant: Coada Calului.

Antistres: Antistress

Administrare:     1cps x 3/zi, inainte de mesele principale, in cure de 3 luni.


 

 

Produse din aceeasi categorie