Home >> Medica Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> COLAGEN ACID HIALURONIC

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

COLAGEN ACID HIALURONIC

Colagen HA cu acid hialuronic 60 CPS ajuta la refacerea si mentinerea bunei functionari a sistemului osteoarticular si a pielii
33,00 RON

 

Descriere produs:

reface articulatiile si pielea, COLAGEN HA cu acid hialuronic, ajuta la refacerea si mentinerea bunei functionari a sistemului osteoarticular si refacerea pielii

Recomandari colagen cu acid hialuronic:    

Colagenul reprezinta principala proteina ce inta in structura tesuturilor conjunctive, tendoanelor, ligamentelor si cartilajelor articulare; sustine si mentine elasticitatea vaselor de sange, articulatiilor, pielii. Acidul hialuronic ( mucopolizaharid prezent in lichidul sinovial) pe langa faptul ca mentine articulatiile lubrifiate, asigura hidratarea fibrelor de colagen si elastina; produsul hidrateaza si tonifica pielea, conferindu-i finete, frumusete si prospetime, reduce aparitia ridurilor, impedica degradarea firului de par; reduce celulita; ajuta la refacerea si mentinerea bunei functionari a sistemului osteoarticular ; ideal pentru varsta a III-a; excelent anti aging.

Compozitie colagen cu acid hialuronic:    

- Colagen 0,330g/cps, 

- Acid hialuronic 0,020g/cps

Administrare colagen cu acid hialuronic:    

1cps x 2/zi, cu un pahar de apa Pi sau apa plata, pe o perioada de 3 luni

Stiati ca tratamentul pentru refacerea articulatiilor se face 3 luni cu pauza 1 luna si iar 3 luni tratament ?
Stiati ca primele efecte cu adevarat vizibile se vad de abia in a doua serie de tratament ?
Stiati ca pentru o absorbtie buna a colagenul trebuie sa consumati apa plata zilnic in proportie de 30 ml x greutatea corporala (ex: 80 Kg x 30ml= 2,4 Litri/zi) si consumul trebuioe sa fie cat mai echilibrat pe tot parcursul zilei nu cum fac multi dintre noi la serviciu pe timp de zi nu prea consumam apa plata iar seara bem aproape 2 litri de apa ! Total gresit in felul acesta acumulam depozite apoase (celulita si burtica) si nici nu hidratam corespunzator organismului iar sangele este privat de oxigenul atat de necesar bunei functionari a uzinei numite OM.
 
 Acidul hialuronic ( mucopolizaharid prezent in lichidul sinovial) pe langa faptul ca mentine articulatiile lubrifiate, asigura hidratarea fibrelor de colagen si elastina; produsul hidrateaza si tonifica pielea, conferindu-i finete, frumusete si prospetime, reduce aparitia ridurilor, impedica degradarea firului de par; reduce celulita; ajuta la refacerea si mentinerea bunei functionari a sistemului osteoarticular ; ideal pentru varsta a III-a; excelent anti aging.
 
Colagenul este o proteina a tesutului conjunctiv, extrem de importanta, care lupta impotriva formarii ridurilor. Principalele elemente ale colagenului sunt hidrogenul, oxigenul, azotul si carbonul. Pielea este compusa din colagen in proportie de 70%. Atunci cand cantitate de collagen e redusa sau este de o calitate necorespunzatoare, pielea isi pierde elasticitatea si incepe sa se lase.

Acidul hialuronic este prezent in mod natural in tesuturile umane (de exemplu, in piele, ligamente, artere principale, tendoane, valve sau in lichidul sinovial). Odata cu varsta, continutul de hialuronan in piele scade, ceea ce poate contribui la pierderea de prospetime, hidratare, umiditate si elasticitate in piele si duce la dezvoltarea ridurilor. Acest lucru este rezolvat prin adaugarea de acid hialuronic in produsele cosmetice. Formele de acid hialuronic din prescriptile medicale sunt sigure pentru majoritatea oamenilor. Rareori, acidul hialuronic poate provoca reactii alergice.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tags:colagen cu acid hialuronic, colagen HA, colagen bio active cell

 

 

Produse din aceeasi categorie