Home >> Medica Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> GUARANA x 200 CPS

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

GUARANA x 200 CPS

GUARANA x 200 CPS Stimuleaza metabolismul, în special arderile la nivelul tesutului adipos, ajutând la remodelarea siluetetei.
38,70 RON

 

Descriere produs:

 GUARANA x 200 CPS Stimuleaza metabolismul, în special arderile la nivelul tesutului adipos, ajutând la remodelarea siluetetei.

 

 

 

 

Recomandari:    

Stimuleaza metabolismul, în special arderile la nivelul tesutului adipos, ajutând la remodelarea siluetetei. Continutul ridicat de cofeina duce la mentinerea atentiei, agilitatii.

 

Datorită conţinutului ridicat în guaranină (compus asemănător ca structură şi proprietăţi cu cafeina din cafea) guarana stimulează metabolismul celular, în special arderile la nivelul ţesutului adipos. De asemenea, determină eliberarea catecolaminelor. Tonic neuronal, ce îmbunătăţeşte tonusul psihic, măreşte capacitatea de atenţie şi contribuie la creşterea rezistenţei faţă de stresul cotidian. Produsul este de ajutor în cadrul programelor de remodelare corporală, în stări de astenie fizică şi psihică.

Compozitie:    

fruct pulbere (Paullinia cupana fructus pulvis) 0,190g/cps.

Asocieri:    

Astenie fizica: Catina / Rooibos;

Cure de slabire: Cura de slabire cu fructe tropicale.

Administrare:    

1cps x 3/zi, după mese, cu un pahar de apă Pi sau apă plată, pe o perioadă de 1-3 luni. A nu se consuma mai târziu de ora 1700.

 

A se consuma cu precautie de catre persoanele cu hipertensiune!


 

 

Produse din aceeasi categorie