Home >> Medica Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> ROYAL TONIC ADULTI x 30 CPS BLISTER

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ROYAL TONIC ADULTI x 30 CPS BLISTER

ROYAL TONIC ADULTI x 30 CPS BLISTER Sustine organismul in perioade de acomodare.
16,90 RON

 

Descriere produs:

 ROYAL TONIC ADULTI x 30 CPS BLISTER Sustine organismul in perioade de acomodare.

 

 

Recomandari  ROYAL TONIC ADULTI:    

Biostimulent natural ce este de ajutor in perioade caracterizate de oboseala fizica si psihica. Reda tonusul si pofta de viata. Sustine organismul in perioade de acomodare

 

Actiune farmacologica: Imunomodulator, gonadotrofic, fertilizant, antistress, stimuleaza SNC si sistemul endocrin, fortifiant, antianemic. 

Atomizatul de larve de trantor, prin complexul de substante naturale, proteine (incluzand toti aminoacizii esentiali), glucide, lipide (in special fosfolipide), saruri minerale si oligoelemente (calciu, magneziu, fier, fosfor, cupru, mangan, zinc, sodiu, potasiu), vitamine (beta- carroten, riboflavina, acid nicotinic, tiamina, fitomenadiona), gama-globuline, are proprietati biostimulante asupra metabolismului general. 

Factorii biostimulanti, bogati in precursori ai hormonilor sexuali actioneaza in scop terapeutic si pentru stimularea mecanismelor de aparare a organismului uman. 

Radacina de ginseng alb are un spectru larg de actiuni farmacologice: stimulanta si tonicizanta a sistemului endocrin, metabolica foarte complexa, stimulatoare asupra sistemului nervos central, gonadotrofica la barbati si fertilizanta la femei, antisres prin interventia la nivelul hipotalamusului, hipofizei si suprarenalelor, care conduc la cresterea rezistentei naturale si a capacitatii recuperative a organismului. 

Fructele de maces, datorita continutului ridicat de acid ascorbic, care formeaza un sistem oxidoreducator reversibil, joaca un rol important in oxidoreducerile biologice, cat si in respiratia celulara intervenind in functionarea normala a organelor vitale (ficat, creier, splina, cord), si a glandelor cu secretie interna. 

Extractul de urzica bogat in microelemente (fier, cupru, magneziu) actioneaza ca un excelent antianemic si fortifiant al organismului slabit.

 

Indicatii: Energostimulent general recomandat in debilitate fizica generala, surmenaj fizic si intelectual, astenie, anemie, hipovitaminoza, convalescenta, pubertate intarziata, impotenta, frigiditate, ejaculare precoce, infertilitate, climacterium, imbatranire prematura si exagrata, precum si in alte stari care necesita tonice si trofice generale. 

 

La indicatia medicului specialist, ca adjuvant in terapia cu citostatice.

Compozitie:    

Atomizat de larve de trantor 0,020; 

Ginseng radix (ginseng) 0,050; 

Cynosabati fructus (maces) 0,230; 

Urticae herba extract sicc (urzica) 0,200.

Asocieri  ROYAL TONIC ADULTI:    

Tonic psihic: Sunatoare & Ginseng; 

Tonic fizic: Complex BioSuper Activ; Tonic sexual: Royal Tonic Potent

Administrare  ROYAL TONIC ADULTI:    

1-2cps/zi, timp de 20 zile pe luna;


 

 

Produse din aceeasi categorie