Home >> Medica Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> ROYAL TONIC GERIATRIC X 60 CPS

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ROYAL TONIC GERIATRIC X 60 CPS

ROYAL TONIC GERIATRIC X 60 CPS Creste apararea organismului, stimuleaza procesele cognitive.
27,35 RON

 

Descriere produs:

 ROYAL TONIC GERIATRIC X 60 CPS Creste apararea organismului, stimuleaza procesele cognitive.

 

 

 

Recomandari  ROYAL TONIC GERIATRIC:    

Formula gândita pentru a reda si mentine starea de bine a persoanelor de vârsta a III-a. Creste apararea organismului, stimuleaza procesele cognitive. Tonic general.

 

Actiune farmacologica: Antioxidant, vasoreglator, imunostimulator, antiseptic, antibiotic, antiagregant plachetar. 

Radacina de ginseng alb are un spectru larg de proprietati: imunomodulatoare (creste rezistenta naturala si capacitatea recuperativa a organismului), stimulatoare si tonifianta a SNC, de influentare benefica a numarului de hematii si a hemoglobinemiei, generatoare de efecte pozitive asupra functiilor reproductiva si psihosexuala. 

Atomizatul de larve de trantor, proteine incluzand toti aminoacizii esentiali, glucide, lipide, saruri minerale si oligoelemente, vitamine, precursori de hormoni sexuali) are atat proprietati biostimulante asupra metabolismului general, cat si imunomodulatoare prin stimularea factorilor naturali de aparare a organismului. 

Propolisul este recunoscut pentru efectele sale antiseptice, antibiotice, antivirale, antifungice, cat si pentru capacitatea sa de stimulare a sistemului imunitar. 

Drojdia de bere seleniata datorita compozitiei in vitamine apartinand complexului B, cat si seleniului, care este un microelement esential organismului uman, intervine ca antioxidant major in protectia celulara fata de actiunea stresului oxidativ; este implicata in metabolismul prostaglandinelor si in modelarea raspunsului imun. 

Extractul de ginkgo biloba, prin continutul in biflavone specifice si terpene lactonice, actioneaza prin cresterea irigatiei tisulare la nivelul creierului, coronarelor, extremitatilor, micsorarea permeabilitatii capilare, cresterea tonusului venos; inhiba agregarea plachetara; are efect antioxidant.

 

Indicatii  ROYAL TONIC GERIATRIC:

Previne si combate fenomenele de senescenta manifestate prin: tulburari trofice, dementa senila, in faze de debut ale bolii Alzheimer, arteroscleroza sistemica, tinitus si hipoacuzie de cauza vasculara, arteriopatii periferice obliterante necomplicate, osteoporoza, reumatism evolutiv, depresii imunologice. 

 

Prin compozitia sa, Royal Tonic Geriatric, intervine in modificarea raportului metabolic - anabolism/catabolism, inregistrandu-se un scor pozitiv in procesele anabolice; datorita precursorilor hormonali este indicat in disfunctii sexuale (andropauza, tulburari de climacterium) care apar in procesul de imbatranire. 

De asemenea, produsul aduce un aport bogat in seleniu si vitamine: beta- caroten, riboflavina, acid nicotinic, tiamina, fitomenadiona. 

Produsul este recomandat atat in scop curativ persoanelor care prezinta afectiunile mai sus precizate, cat si profilactic persoanelor sanatoase incepand cu 45 de ani, datorita puternicului efect antioxidant.

Compozitie  ROYAL TONIC GERIATRIC:    

Ginseng radix (ginseng) 0,050; 

Atomizat de larve de trantor 0,050; 

Propolis 0,150g; 

Drojdie de bere seleniata 0,150g; 

Ginkgo biloba folium extract sicc. (Ginkgo biloba) 0,020g.

Asocieri  ROYAL TONIC GERIATRIC:    

Imunostimulator: Phyto Imun;

Antiaging  ROYAL TONIC GERIATRIC:

Cura geriatrica / Spirulina vârstei a III-a;

Antioxidant: Q10 & L-carnitina / Antioxidant;

Imbunatatirea circulatiei: Ginkgobil forte;

Tonic fizic: Royal Tonic Atletic;

Administrare  ROYAL TONIC GERIATRIC:    

1cps/zi, dupa micul dejun, cu un pahar de apa Pi sau apa plata, pe o perioada de 6 luni.


 

 

Produse din aceeasi categorie