Home >> Medica Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> ZEOLIT X 125 G

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ZEOLIT X 125 G

ZEOLIT X 125 G Acest mineral este utilizat in terapie.
53,20 RON

 

Descriere produs:

 ZEOLIT X 125 G Acest mineral este utilizat in terapie.

 

 

Recomandari:    

Zeolitul este un mineral, un aluminosilicat microporos format din interactiunea dintre lava fierbinte a vulcanilor si apa de mare. Numele de zeolit a fost dat de catre mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt ,etimologia cuvantului vine din limba greaca, zeo inseamna “a fierbe”, iar lithos inseamna “piatra”. Zeolitul ar putea fi numit si “piatra care fierbe”. Acest mineral este utilizat in terapie avand o traditie cu o vechime de cateva mii de ani, fiind un remediu important in medicina traditionala chineza si. in medicina Ayurvedica

 

Actioneaza ca o sita moleculara, avand proprietatea de a selecta moleculelele in functie de dimensiuni, putand contine o gama variata de cationi Na + , K + , Ca 2+ , Mg 2+.

 

Zeolitul, este un excelent detoxifiant, ajutand la eliminarea metalelor grele , pesticide, amoniac, radionucleotide si a toxinelor din organism, asigura protectie impotriva radicalilor liberi,reduce acumularea de acid lactic, venind in ajutorul sportivilor, intareste sistemul imunitar, regleaza pH-ul sanguin, adjuvant in radioterapie si chimioterapie.Este util in afectiuni gastro-intestinale,hepatice si renale.In afectiunile dermatologice actioneza ca un puternic antiviral; in infectii bacteriene, actionand si asupra ciupercii piciorului.

 

Zeolitul este un “detergent”natural, curatand organismul de toxine, elimina stresul oxidativ, va ajuta sa invingeti obosela si va ofera o imunitate optima.

 

 

 

Compozitie:    

Zeolit pulbere 125 g

 

 

Administrare:    

o masura de 2,5g/zi intr-un pahar cu apa Pi sau apa plata in cure de 15 zile de 3-4 ori pe an.


 

 

Produse din aceeasi categorie