Home >> Stef Mar - Ceai natural > Ceai din plante medicinale >> Ceai papadie frunze 20dz Stef Mar

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Ceai papadie frunze 20dz Stef Mar

Dischineziei biliare,gastrite hipoacide si dispepsii, principii amare, flavonozide, carotenoide, acid nicotic, vitamina B,C, substante minerale ..
2,00 RON

 

Descriere produs:

Ceai papadie frunze 20dz Stef MarDescriere produs:

Indicatii ceai de papadie , frunze ( Taraxaci Herba ):

litiaze renale si biliare, afectiuni ale cailor urinare, obezitate, constipatie, hemoroizi, anemie, astenii, insuficienta hepatica, tulburari digestive functionale.

Tratamentul cu ceai de papadie este indicat in cazurile de obezitate, in boli de ficat (marind secretia biliara), in normalizarea circulatiei singelui si pentru marirea poftei de mincare. Substantele active din papadie stimuleaza activitatea stomacului, a ficatului si a vezicii biliare, exercitind o importanta actiune diuretica, ajutind organismul sa elimine, prin urina, lichidele si produsii toxici rezultati in urma metabolismului.

Papadia este folosita cu succes in multe cazuri de gastrite hipoacide si dispepsii, precum si in tratarea dischineziei biliare si pentru prevenirea formarii calculilor biliari. Efectul diuretic este exploatat si in cazul calculilor renali sau uretrali, prin marirea fluxului de urina urmarindu-se eliminarea acestora din caile urinare.

Prin diureza pe care o produce, papadia face ca toxinele din corp sa se elimine si ajuta indirect in tratarea eczemelor si altor boli de piele.

Componenti principali ceai de papadie - frunze : principii amare, flavonozide, carotenoide, acid nicotic, vitamina B,C, substante minerale.

Mod de utilizare ceai de papadie - frunze :

intern, 1-3 cani infuzie, zilnic, intre mese.

Prezentare ceai din frunze de papadie :

cutie cu punga a 50 grame planta tocata.


 

 

Produse din aceeasi categorie