Home >> Stef Mar - Ceai natural > Ceai din plante medicinale >> Ceai pedicuta iarba 20dz Stef Mar

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Ceai pedicuta iarba 20dz Stef Mar

Combaterea nicotinismului, alcoolismului, tratarea de litiaza renala si vezicala, afectiuni hepatice, constipatie cronica, hemoroizi, reumatism, afectiuni ale cailor urinare
2,00 RON

 

Descriere produs:

Ceai pedicuta iarba 20dz Stef Mar

 


Indicatii terapeutice ceai de pedicuta - iarba :

combaterea nicotinismului, alcoolismului, tratarea de litiaza renala si vezicala, afectiuni hepatice, constipatie cronica, hemoroizi, reumatism, afectiuni ale cailor urinare si ale organelor genitale, tumori ale ficatului, convalescenta, etc.

Ceaiul de pedicuta ii ajuta pe fumatori sa scape de acest viciu.
Pentru reumatici si bolnavii de artrita, chiar si atunci cind prezinta deja modificari ale formelor articulatiilor (incheieturilor), precum si in caz de constipatie cronica si hemoroizi, se recomanda ceai de pedicuta .

Persoanele care sufera de diaree trebuie sa intrebuinteze insa ceaiul cu multa precautie, ca sa nu le provoace spasme intestinale.

Pedicuta n-are voie sa fie fiarta, ci doar oparita cu apa in clocot. Acest ceai de pedicuta iarba se intrebuinteaza si in toate bolile cailor urinare si ale organelor genitale, la dureri si tumefieri ale testiculelor, la formarea nisipului la rinichl si la colicile renale. In hepatite, la tumori ale tesutului conjunctiv al ficatului, chiar daca sunt deja maligne, pedicuta este indispensabila. Ea-l ajuta pe convalescent sa se puna repede pe picioare cu forte depline.

Compozitie : iarba de Lycopodium clavatum - pedicuta ce contine alcaloizi, triterpene, substante minerale, etc.

Mod de preparare ceai de pedicuta - iarba :
pedicuta nu are voie sa fie fiarta, ci doar oparita cu apa in clocot.
- infuzie scurta: 1 lingurita rasa de pedicuta se opareste cu 1/4 litru de apa in clocot, apoi se lasa sa stea putin. Se bea numai 1 ceasca pe zi, si anume dimineata pe stomacul gol, cu 1/2 ora inainte de micul dejun, inghititura cu inghititura. In caz de ciroza hepatica sau de cancer hepatic, se beau zilnic cite 2 cesti.
- cataplasma (perna cu pedicuta)
Cu pedicuta uscata (in functie de dimensiunea locului cu spasme sau carcei, se iau 100, 200 sau 300 grame) se umple o perna care se pune noaptea peste respectivele portiuni dureroase.

Aceasta perna isi mentine eficacitatea timp de cel mult un an


 

 

Produse din aceeasi categorie