Home >> Farmaclass produse naturiste > Suplimente Nutritive >> Cardioton 40cps Farmaclass

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Cardioton 40cps Farmaclass

Scade riscul de aparitie a bolilor cardiovasculare Protejeaza în mod eficient functionarea inimii si vaselor de sânge Tonifica muschiul cardiac
15,85 RON

 

Descriere produs:

Cardioton 40cps Farmaclass

 

 - Scade riscul de aparitie a bolilor cardiovasculare    
 - Protejeaza în mod eficient functionarea inimii si vaselor de sânge
 - Tonifica muschiul cardiac
 - Controleaza nivelul grasimilor si colesterolului
 - Are efect benefic asupra tensiunii arteriale

Protector cardiac
Cardioton este un complex de plante si minerale cu principii biologic active ce influenfleaza în sens pozitiv functionarea sistemului cardiovascular. Acidul linoleic conjugat (CLA) face parte din grupa acizilor grasi omega 6. CLA reduce riscul de apariflie a afectiunilor cardiovasculare, scade nivelul de colesterol si trigliceridele, scade tensiunea arteriala. Cratagus oxyacantha (paducel) este un adjuvant eficient ce îmbunatafleste circulaflia sangvina la nivelul arterelor coronariene; este de asemenea un bun vasodilatator determinând scaderea tensiunii arteriale; tonifica muschiul cardiac. Salix alba (salcie) este folosita de secole pentru efectele pozitive asupra sistemului cardiovascular, mai ales în împiedicarea agregarii plachetare. Ribes nigrum (coacaz negru) este bogat în vitamine si minerale, furnizeaza energia necesara sistemelor enzimatice. Magneziu este un mineral indispensabil sistemului cardiovascular, optimizeaza functiile inimii. 

Recomandari:

persoane care prezinta risc de apariflie a afectiunilor cardiovasculare (cardiopatie ischemica, infarct miocardic, hipertensiune arteriala), persoane cu nivel crescut de colesterol si trigliceride; adjuvant în hipertensiunea arteriala; tulburari de ritm cardiac.

Administrare:
1 capsule de 2 ori pe zi luate cu un pahar de apa
Se recomanda administrarea produsului pe o perioada mai lunga de timp (2-3 luni)


 

 

Produse din aceeasi categorie